Didim'de sosyal market ihtiyaç sahibi ile hayırseveri buluşturuyor

Didim Belediyesi bünyesinde 2 sene önce hizmete açılan Sosyal Market Ramazan ayında hayırseverlerle, ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Didim'de sosyal market ihtiyaç sahibi ile hayırseveri buluşturuyor

Didim Belediyesi bünyesinde 2 sene önce hizmete açılan Sosyal Market Ramazan ayında hayırseverlerle, ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar kimlik fotokopileriyle sosyal marketten faydalanabilecek.

Didim Belediyesi bünyesinde 2 sene önce hizmete açılan Sosyal Market Ramazan ayında hayırseverlerle, ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. 2 Sene önce faaliyete geçen Sosyal Markette hayırseverler tarafından bırakılan giysi, ayakkabı ve ev eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Haftanın 5 günü saat 08.30 ila 17: 30 saatleri arasında açık kalan markette ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun destek sağlıyor.

Sosyal Market görevlisi Nilüfer Karabulut İhtiyaç sahibi olan her vatandaşın bir kimlik fotokopisiyle en fazla 10 parça olmak üzere istediği giysiyi alabileceğini belirterek, aylık ortalama 100 kişinin marketten faydalandığını belirtti. Ev eşyalarını da getiremeyenlerin belediye tarafından evlerinden alındığını belirten Karabulut, yırtık, sökük yada kullanılmayacak durumda olan giysilerin alınmadığını söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber