Başiskele'de çalışmalar başkan takibinde

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'de devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başiskele'de çalışmalar başkan takibinde

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ayaz ilçeye yapılan önemli yatırımların tamamlanmasıyla birlikte ilçenin daha da hareketleneceğini ifade etti. Ev toplantılarında ve mahalle toplantılarında mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendirdiklerini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, halkın ihtiyacı olan sosyal alanları yaygınlaştırdıklarını her mahalleye hizmet götürdüklerini belirtti.

Başiskele'nin yaşanabilir, değişen, gelişen ve modern bir ilçe olması yolunda sağlam adımlar atarak çalışmalarına sürdüren Başiskele Belediyesi ilçenin birçok noktasında yaşayan vatandaşlarına hizmet götürmeye devam ediyor. Mahalle halkının istek ve önerilerini dikkate alarak en uygun projeleri hayata geçiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyor.

Yeniköy Merkez Mahallesi Drama Caddesi Ramadan Sokak üzerinde yapımı tamamlanmak üzere olan oturma teraslı süs havuzundaki çalışmaları takip eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz buradan Yeşilkent Mahallesi Mahmut Çavuş Caddesi'ne geçerek yol genişletme çalışmasının ardından yapımına başlanan dekoratif perde duvar, yaya ve bisiklet yolu yapım çalışmalarını inceledi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bir süre önce Paşadağ Mahallesi Bahçekent Konutlarında düzenlenen ev toplantısında konut sakinlerine verdiği okul sözünü yerini getirmenin haklı gururuyla Bahçekent Konutları yanında yapımı devam eden Gübretaş Okulu'nu Başkan Vekili Ahmet Karaaslan ile birlikte gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber