Kocamustafapaşa'da saldırı

Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için İstanbul Kocamustafapaşa'da toplanan forum grubuna eli bıçaklı ve sopalı bir grup tarafından saldırıda bulunuldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Temmuz 2013 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kocamustafapaşa'da saldırı

Fatih Kocamustafapaşa Meydanı'nda dün akşam iki grup arasında yaşanan gerginlik amatör kameraya yansıdı.

Görüntüler ellerinde bıçak ve sopa bulunan bir grubun, bazı kişilerle tartışmasıyla başlıyor. Konuşmalardan anlaşıldığı kadarıyla eli sopalı ve bıçaklı grubun tepki gösterdiği kişiler Kocamustafapaşa'da Ali İsmet Korkmaz'ın ölümüyle ilgili protesto yürüyüşü düzenliyordu.

Görüntülerde ellerinde sopa ve bıçak olduğu görülen gruptakilerin aralarında kadınların da bulunduğu kalabalığa tehditler savurduğu ve bazılarını iteklediği görülüyor. "Hepimizi keserim" diyen bir kişiye, yanındakilerin "Hacı abi" diye hitap ettiği duyuluyor. Eli sopalı grubun, karşı gruptaki bazı gençleri yakalayarak dövdüğü de görüntüler de yer alıyor. Saldırıda bulunan gruptaki bir kişinin elindeki bıçak dikkat çekiyor. Bu kişilerden birinin, "Her akşam her akşam buradasınız. Yeter. Taksim'e gidin" dediği de duyuluyor. Görüntüyü çeken kadının, "elinde bıçak var" derken yaşadığı korku sesine yansıyor.

Gerginlik saldırıya uğrayan grubun dağılmasıyla son buluyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber