Başarılı öğrenciler, ödüllendirildi

Milli Eğitim Edirne İl Müdürü Hüseyin Özcan Seviye Belirleme Sınavında (SBS)başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2013 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı öğrenciler, ödüllendirildi

ANAFEN dershanesi öğrencilerinden oluşan başarılı öğrencileri aileleriyle birlikte ağırlayan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan'ı başarılı öğrencileri ve velilerini kutladı.

İl Milli Eğitim Müdürü olarak Edirne'nin de başarısına katkı sağladıklarından dolayı öğrencilere teşekkürlerini ileten Özcan, velilere, başarılı çocuk yetiştirmenin zor olduğunu söyledi. Sabırlarından dolayı, verdikleri emeklerden dolayı, velilere teşekkürlerini ilen Özcan şunları kaydetti;

"Edirne'nin 2 tane avantajı var. Birincisi, eğitime ilgi duyan, ilgi gösteren öğrencilerini eğitimlerinde takip ederek yüreklendiren, eğiteme yatırım yapan bir veli profilimizin olması, bundan dolayı ben onur duyuyorum. Bu Edirne'nin başarısında ciddi bir avantaj olarak görülüyor. Ciddi bir öğretmen kadrosu var, devlet okullarıyla, özel okullarıyla, ya da özel dershanede görev yapan öğretmenlerle nasıl özveri içerisinde çalıştıklarına şahit oluyoruz. Aynı zamanda öğretmenlerin rehberlik yaparak, öğrencilere yaşam koçluğu yaptıklarını bizzat görüyorum. Velinin ilgisi, öğretmenin ilgisi ve kişi başına düşen derslik sayısı çok daha iyi şartlarda olması beraberinde başarıyı getiriyor. Biz bu başarıyı elde etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Derslerin yanında öğrencilerin sosyal ya da sportif aktivitelerinde bulunması başarıyı daha tetiklemesine neden oluyor. Öğrencilerin daha iyi eğitim almaları, Ulu Önder Atatürk'ün bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş medeniyet seviyelerine çıkarabilmemiz için, sizlerin araştıran, sorgulayan, düşünen, her türlü farklılıklara açık, vatanının milletini seven, ailesini ülkesini seven bireyler olmanızı arzu ediyoruz" dedi.

"Özcan, Basına Teşekkür etti"

Milli Eğitim Müdürü Özcan, "Ben basın mensuplarına da teşekkür etmek istiyorum, çünkü onlar, eğitim öğretim yılı boyunca eğitim adına güzellikleri halkımızla paylaştılar. İyi örnekler, yapılan güzellikler, faaliyetlerde koşturarak, iyi yapılan şeyleri kamuoyuyla paylaştılar. İyi yapılan güzel şeyler paylaşınca bu güzellikler artıyor, örnek olmasını sağlıyor" şeklinde knuştu.

Milli Eğitim Müdürü Özcan, SBS'de Edirne il 1. Si olan Melis Alara Kolancılar'a nasıl çalıştığını sordu? Kolancılar da kendisinin öz çalıştığını belirterek, öğretmenlerinin desteğini gördüğünü ifade etti.

Edirne il 2. si Ece Su Ağdaş ta "okulda ve dershanedeki öğretmenlerimizin danışmanlık yaparak, nasıl çalışmamız gerektiğini gösterdiler. Evde çok uzun süre çalışıyordum. Ailemde bana bu konuda destek oldu. Amerikan matematik yarışmasında altın madalya aldım. Düzenli olarak kompozisyon ve şiir yarışmalarına katılıyorum" dedi.

SBS'de başarılın olan öğrenciler, Melis Alara Kolancılar Edirne il 1. si, Ece Su Ağdaş Edirne il 2. si, Başak Bektaş Edirne il 4. sü, Melisa İşbilen Edirne il 5. si, Buğçe Seray Kangal Edirne il 6. sı, Hatice Kübra Özkaya Edirne il 8. si, Yağmur Yardımcı Edirne il 9. su, Melis Çakır Edirne il 11. si, Ayça Elemenli Edirne il 13. sü, Ece Aygün Edirne il 14. sü, Gülina Ekmen Edirne il 15. si oldu.

Başarılı olan öğrencilere cumhuriyet altını, yarım altın ve çeyrek altın takarak ödüllendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber