Halı sahadaki uzatma dakikalarında can verdi

Bursa'da arkadaşlarıyla birlikte halı sahada futbol oynayan 53 yaşındaki Sabri Özçakar, maç süresinin bitiminin ardından 10 dakika uzatma istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Halı sahadaki uzatma dakikalarında can verdi

Bursa'da arkadaşlarıyla birlikte halı sahada futbol oynayan 53 yaşındaki Sabri Özçakar, maç süresinin bitiminin ardından 10 dakika uzatma istedi. Arkadaşlarıyla birlikte eşlerinin izlediği maçın uzatma dakikalarında yere yığılan evli ve 2 çocuk babası Özçakar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Merkez Osmangazi İlçesi Yeni Yalova Yolu Caddesi üzerindeki bir halı sahada dün gece meydana gelen olayda, Umurbey Mahallesi'nde oturan işçi emeklisi Sabri Özçakar, arkadaşları ve eşleriyle birlikte bir alışveriş merkezinde buluştu. Daha sonra Özçakar ve arkadaşları alışveriş merkezinin yanında bulunan halı sahada saat 23.30'da maç yapmaya başladı. Özçakar ve arkadaşlarının eşlerinin de izlediği maç 00.30'da sona erdi. İddiaya göre Sabri Özçakar maçın 10 dakika daha uzatılmasını istedi. Arkadaşlarının bu teklifi kabul etmesi üzerine oyuna devam eden Özçakar bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Özçakar ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Özçakar yaşamını yitirdi.

Olaya şahit olan Sabri Özçakar'ın eşi 50 yaşındaki Nagihan Özçakar, eşinin her Çarşamba akşamı halı sahaya gittiğini belirterek, "İlk defa önceki gece herkes eşiyle birlikte maça geldi. Karşılaşmanın bitiminin ardından eşim 10 dakika daha uzatma istemiş. Uzatmalar oynanırken de birden yere yığıldı. Arkadaşları ilk müdahaleyi yaptı" dediği öğrenildi. Sabri Özçakar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken olayla ilgili soruşturmaya Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlandığı bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber