Kuyumcuların cenazeleri Adli Tıp'tan alındı

Öldürülen Ergül'ün, ÖDP Sultangazi Birim Temsilciliği'nin başkanı olduğu öğrenildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Temmuz 2013 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuyumcuların cenazeleri Adli Tıp'tan alındı

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Adem Yavuz Caddesi üzerinde dün saat 20.30 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Otomobille kuyumcunun önüne gelen 3 kişiden 2'si dükkanın içerisine girdi. Eli silahlı, yüzleri maskeli saldırganlar tabancayla iş yeri sahibi 39 yaşındaki Serkan Ergül ile yanında bulunan ortağı Celal Karaduman'ın (57) üzerine kurşun yağdırdı. Saldırganlar daha sonra kuyumcu dükkanından çıkarak, kendilerini bekleyen araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Silah sesleri üzerine dükkan içine giren mahalle sakinleri, 2 kişinin yerde kanlar içerisinde yattığını fark etti. Vatandaşlar bunun üzerine Ergül ile Karaduman'ı araçlarına alarak Özel Gazi Hastanesi'ne getirdi. Ağır yaralı Serkan Ergül ve Celal Karaduman hastaneden yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE HIRSIZLIK YOK

Olayın ardından işyerine gelen polis ekipleri, kuyumcu içinde ve çevresinde delil topladı. Polis, kuyumcunun ve cadde üzerindeki bazı işyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede polis, yüzü maskeli iki kişinin kuyumcuya girer girmez ateş ettiği herhangi bir para ya da altın almadan kendilerini bekleyen otomobille kaçtıklarını belirlerdi. Polis, kaçan saldırganları

yakalamak için çalışma başlattı. Öldürülen iki çocuk babası Celal Karaduman'ın kuyumcunun yanında bulunan ÖDP Sultangazi Birim Temsilciliği'nin başkanı olduğunu belirtildi. Celal Karaduman ile Serkan Ergül'ün akraba olduğu belirtildi.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU'NDAN ALINDI

Cinayetin ardından Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Celal Karaduman ile Serkan Ergül cenazesi yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Celal Karaduman'ın Tunceli'de, Serkan Ergül ile Gebze'de toprağa verileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber