Aydın Eczacılar Odası Kanser Hastası Selda'yı sevindirdi

Mide Kanseri teşhisi konulan Didimli Selda Karışmaz’ın ilaç sorununun çözülmesini sağlayan Aydın Eczacılar Odası, büyük bir duyarlılığa imza attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2013 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aydın Eczacılar Odası Kanser Hastası Selda'yı sevindirdi

Mide Kanseri teşhisi konulan Didimli Selda Karışmaz'ın ilaç sorununun çözülmesini sağlayan Aydın Eczacılar Odası, büyük bir duyarlılığa imza attı.

Didim'de yaşayan ve Mide Kanseri teşhisi konulan 3 çocuk annesi Selda Karışmaz'ın ilaç tedavisine başlaması Karışmaz ailesini sevince boğarken ilaç temin süresinde gerekli takibi yapan Aydın Eczacılar Odası yönetimi ise hastanın tedavisine başlamasının memnuniyetini yaşıyor. Yaklaşık 6 aylık süre zarfından ilacına kavuşamayan Karışmaz'ın ilacına kavuşması sonrasında değerlendirmede bulunan Aydın Eczacılar Odası Genel Sekreteri Sefa Karaarslan “Burada biz vazifemizi yerine getirdik. Keşke süreçten daha önce haberimiz olsaydı ama sonuçta bize olayın ulaşmasının ardından gerekli girişimi yaptık. Önemli olan hastanın tedaviye başlamasıdır. Tedavisine de başlandı; biz yine Oda olarak bu tür konularda yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber