Evden çıkarılan aile, hükümet konağı bahçesinde kalıyor

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, kiracı oldukları evin satılmasından dolayı eşyalarıyla birlikte evden çıkarılan işsiz 30 yaşındaki Doğan Büyükçelebi ile eşi ve 4 çocuğu, Nizip Hükümet Binası'nın bahçesinde yaşıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Temmuz 2013 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evden çıkarılan aile, hükümet konağı bahçesinde kalıyor

Büyükçelebi ailesi, yetkililerden yardım bekliyor.

Hafızpaşa Mahallesi'ndeki bir evde kiracı olan Büyükçelebi ailesi, evin satılması nedeniyle 1 hafta önce evden çıkarıldı. Eşi Fatma ve 4 çocuğu ile birlikte sokakta kalan Doğan Büyükçelebi, işsiz olduğu için yeni ev bulamayınca ailesiyle birlikte Hükümet Binası'nın bahçesinde yaşamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından ihtiyaçları karşılanan Büyükçelebi ailesi, yetkililerin kendilerine yardım etmesini bekliyor.

Evden çıkarıldıktan sonra zor günler geçirdiğini belirten baba Doğan Büyükçelebi, "Kirada oturduğumuz ev satılınca sokağa atıldık. Çareyi ise Nizip Hükümet Konağı bahçesine sığınmakla bulduk. 1 haftadır büyük sıkıntı çekiyoruz. Hem iş hem de başımızı koyacağımız bir ev arıyorum" dedi. Kaymakamlığın da ailenin kalacak sorununun giderilmesi için devreye girdiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber