Balkonda av tüfeğiyle intihar etti

Bartın'da bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren inşaat işçisi 22 yaşındaki Ayhan Çomak, evinin balkonunda çenesine dayadığı av tüfeğini ateşleyerek yaşamına son verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Temmuz 2013 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balkonda av tüfeğiyle intihar etti

Bartın'da bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren inşaat işçisi 22 yaşındaki Ayhan Çomak, evinin balkonunda çenesine dayadığı av tüfeğini ateşleyerek yaşamına son verdi. Bartın'a bağlı Doğaşı Köyü'nde oturan Ayhan Çomak, dün akşam saatlerinde av tüfeğini alarak evinin balkonuna çıktı. Av tüfeğini çenesinin altına dayanan Çomak'ı gören 19 yaşındaki kardeşi Mustafa Çomak, ağabeyine engel olmaya çalıştı. Ancak, Ayhan Çomak bir anda tüfeği ataşledi.

Yakınlarının haber vermesi üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çomak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayhan Çomak'ın cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İnşaatlarda çalışan Ayhan Çomak'ın bilinmeyen bir nedenle bir süredir bunalımda olduğu öğrenilirken, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına 22 Temmuz'da "Sen gittin ya ben bir damla kanım akmadan, ölmeyi öğrendim" yazdığı görüldü.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber