Kuşadası Ticaret Odası TOBB 69. Genel Kurulu'nda

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 22:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuşadası Ticaret Odası TOBB 69. Genel Kurulu'nda

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçildi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve TOBB Delegeleri olan Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp ve Namık Kemal Daylan ile Yönetim Kurulu Üyesi Macit Demiroğlu ve Meclis Üyesi Murat Boranalp, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Ankara'da yapılan 69. Genel Kuruluna katıldı.

İkinci gün TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapılan 69. Genel Kurul'da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, toplam bin 734 delegenin imzasıyla aday gösterildi. Tek aday olarak seçimlere giren Hisarcıklıoğlu, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.

Bu arada, Birlik Başkanı seçiminin ardından Yönetim Kurulu, Konseyler ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Söz konusu seçimlerin ardından Komisyonlar ve kurullar belirlendi.

Genel kurula katılan delegelerin oylarıyla Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları Konseyi asil üyeliğine, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem ise yedek üyeliğe seçildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber