Birbirlerine el ayak olacaklar

Samsun'da doğuştan kolları olmayan 39 yaşındaki Hatice Aktürk ile yine doğuştan yürüme engelli 41 yaşındaki Ahmet Açar'ın geçen yıl tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Birbirlerine el ayak olacaklar

Samsun'da doğuştan kolları olmayan 39 yaşındaki Hatice Aktürk ile yine doğuştan yürüme engelli 41 yaşındaki Ahmet Açar'ın geçen yıl tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Aktürk ve Açar, 3 gün sonra evlenerek birbirlerine el ayak olacaklarını söyledi.

Terme İlçesi'nde yaşayan Hatice Aktürk ile Ahmet Açar, yakınları tarafından bir yıl önce tanıştırıldı. 3 ay görüşen Açar ve Aktürk daha sonra evlilik kararı aldı ardından da nişan yaptı. 10 Ağustos'ta düğün yaparak dünyaevine girmeye hazırlanan çift, hazırlıkları tamamlamak için heyecanla çalışıyor.

Görüştükten sonra hem birbirlerini sevdiklerini hem de fikirlerinin uyuştuğunu belirten Hatice Aktürk, "İkimiz de ilk defa böyle duygular yaşadık. Konuştukça görüştükçe anlaştık. Evlilik kararı aldık. Şimdi düğün telaşındayız. Birbirimize bundan sonra hayat yoldaşı olacağız. Mutlu bir yuvamız olsun yeter. Yalnız yaşamaktansa beraber yaşacağız. Birbirimizi tamamlayacağız" dedi.

"BEN ONA EL, O BANA AYAK OLACAK"

Çok mutlu olduklarını ve birbirlerini sevdiklerini ifade eden Ahmet Açar ise "Ben ona el olacağım o bana ayak olacak. Bundan sonra hayatı birlikte paylaşacağız. Engelleri beraber aşacağız. Düğün arifesinde olduğumuz için çok heyecanlıyız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Bizim sevgimizin bütün engellilere de örnek olmasını istiyoruz" diye konuştu. Çift 10 Ağustos yapılacak düğünle dünya evine girecek. - Termesamsun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber