İzmir'in yeni simgesi olmaya aday

Bayraklı'nın sırtlarında muhteşem İzmir manzarasında kurulu Bayraklı Belediyesi Dünya Barış Anıtı, 786 adet nokta aydınlatma sistemiyle modern görünüme kavuşturuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 23:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmir'in yeni simgesi olmaya aday

Son sistem aydınlatma tekniklerinin ve ürünlerinin kullanıldığı proje kapsamında ışıklandırılan anıt içindeki asansör de ihale aşamasının ardından bakım ve onarımı yapılarak, hizmete açılacak.

İzmir'in en prestijli manzaralarından birine sahip Bayraklı Belediyesi Dünya Barış Anıtı, ışıklandırıldı. Toplam 786 nokta armatürün kullanıldığı aydınlatmalar için teknolojinin en son sistemleri kullanıldı. Led'li ürünlerle de dekoratif aydınlatması sağlanan Barış Anıtı, estetik ve modern bir görünüm kazandı. Projeye bağlı olarak aydınlatılan anıtın çevresindeki yürüyüş yolları da anıt gibi rengârenk ışıklarla donatıldı. Gerçekleştirilen ihale kapsamında ise, anıtın ve içinde bulunan asansörün bakım onarımı yapılarak, yakın zamanda hizmete kazandırılacak. Yaklaşık 130 bin liraya mal olan projenin Barış Anıtı'na olan ilgiliyi de artırması bekleniyor.

DÜNYA EVİ'NE BARIŞ ANITI'NDA GİRİLİR

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'in eşsiz manzarasında kır düğünü ile dünya evine girmek isteyenler için de cazip fiyatlarla alternatifler sunan Dünya Barış Anıtı, evlenmeyi düşünenler için de eşsiz bir mekan haline geldi. Muhteşem körfez manzarasında, 500 kişi kapasiteli kır düğünü alanı ile video-orkestra-pasta ve içecek dâhil hizmet verilirken, yemekli yemeksiz organizasyonlarınız, kokteylleriniz, özel günleriniz Dünya Barış Anıtı'nda unutulmaz bir keyife dönüşüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber