Ağacın dallarını budamak isterken düşerek öldü

Konya'da işçi emeklisi bir kişi, gönüllü olarak temizlik işlerini yaptığı kuran kursunda dalları uzayan ağaçları budamak için çıktığı 2 metrelik duvardan düşerek hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2013 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ağacın dallarını budamak isterken düşerek öldü

Konya'da işçi emeklisi bir kişi, gönüllü olarak temizlik işlerini yaptığı kuran kursunda dalları uzayan ağaçları budamak için çıktığı 2 metrelik duvardan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, merkez Karatay ilçesi Akifpaşa Mahallesi Araplar Caddesinde bulunan Karatay İlçe Müftülüğüne bağlı Hacıhasanbaşı Kuran kursunun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 5 çocuk babası 59 yaşındaki işçi emeklisi Sabri İzci, gönüllü olarak kuran kursu içerisindeki eve yerleşip ücret almadan temizlik işlerini yapmaya başladı. Dün yatsı namazı öncesi kuran kursuna ait tuvaletin kapısına uzanan dalları budamak isteyen İzci, 2 metre yüksekliğindeki duvara çıktı. İzci, dalları budadığı sırada dengesini kaybederek beton zemine düştü. Kocasının düştüğünü gören eşi Birsen İzci ve yakınları yardım koşarken sağlık ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İzci'nin öldüğünü belirledi.Polis ekipleri olay yerinde inceleme yapmasının ardından İzci'nin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber