Ceyhan'a veteriner fakültesi

Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Köksal, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2013 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ceyhan'a veteriner fakültesi

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, " Ceyhan'a yapılacak olan Veteriner Fakültesi için ne geriyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Sözlü, ileride Ceyhan Üniversitesi'nin kurulması halinde 100 dönümlük araziyi vermeye hazır olduklarını ifade ederek, "Ceyhan'da Mühendislik Fakültesi'nin yanı sıra açılacak olan Veteriner Fakültesi de kuruldu. Bu fakülteler inşallah ileride Ceyhan Üniversitesi'nin temelini de atmış oluruz. Ceyhan Üniversitesi için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Sözlü, Ceyhan'a kurulacak bir tıp fakültesi için yerlerinin hazır olduğunu da ifade ederek, "Ceyhan'da eğitim alanında birçok ilklere imza atan Ceyhan Belediyesi Üniversitesi ile işbirliği içinde hazırdır. Şu anda altyapısı tamamlanmış arsalarımız üniversitelerimizin emrindedir. Ceyhan Belediyesi aynı zamanda da Ceyhan halkınındır da. Ceyhan'ın geleceği için yapılacak olan her türlü çalışmada biz varız. Asla siyasi bir düşüncenin içine girmeyiz. İnşallah Ceyhan'a bir de Tıp Fakültesi ve Uygulama Hastanesi'ni sizler hayata geçirsiz ve Çukurova Üniversitesi'ndeki başarınızı Ceyhan'a yansıtacağınızdan hiç şüphem yoktur" şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü ve Çukurova Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Köksal'a 100 dönümlük araziyi gösterdi. Dekan Köksal, Başkan Sözlü'ye teşekkür ederek Adana'ya geçti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber