Esrarı çalınmasın diye bahçeye elektrik vermiş

Samsun'da, 54 yaşındaki Levent A.'nın evinin bahçesinde esrar arayan polis, tel çitlere elektrik bağlandığını fark edip etkisiz hale getirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Esrarı çalınmasın diye bahçeye elektrik vermiş

Samsun'da, 54 yaşındaki Levent A.'nın evinin bahçesinde esrar arayan polis, tel çitlere elektrik bağlandığını fark edip etkisiz hale getirdi. Bahçede yapılan aramada 2.5 kilo esrar ve evde 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İki gündür firarda olan ve bugün polise teslim olan şüpheli ifadesinde, "Esrarı içmek için diktim. Geçen sene bahçemden esrarımı çaldıkları için aydınlatma direğinden hat çekip çitlere elektrik verdim" dedi.

Olay, önceki gün Çarşamba İlçesi Çaltı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Levent A.'nın uyuşturucu ticareti yaptığını belirleyip evine baskın yaptı. Levent A. evde bulunamazken savcılık izniyle yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ele geçti. Evin önündeki Mısır ekili bahçede arama yapmak isteyen poli,s sokak aydınlatma direğinden bahçenin etrafında çevrili olan tel ile hat çekilerek tel çitlere elektrik verildiğini saptadı. Elektrik bağlantısı etkisiz hale getirildikten sonra yapılan aramada Mısır koçanlarının arasına gizlenmiş 2.5 kilogram esrar ele geçirildi. Polis, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Arandığını öğrenen Levent A., bugün Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Şüpheli, polise verdiği ifadesinde esrar satıcısı olmadığını içmek için uyuşturucu yetiştirdiğini söyleyerek, "Bahçemden geçen sene esrar çaldılar. Ben de bir daha çalmasınlar diye aydınlatma direğinden hat çekip çitlere elektrik verdim" dedi. Polisin olayla ilgili yürüttüğü soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber