Adanalı minik okçular 6 madalya ile döndü

Takım halinde Türkiye 3. oldular.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2013 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adanalı minik okçular 6 madalya ile döndü

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlikspor Minik Okçuluk takımı sporcuları, geçen hafta Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen "Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası"ndan 6 madalya ile döndüler.

Ayrıca takım halinde Türkiye 3. oldular.

Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Darılmaz, şampiyonaya 8'i bayan toplam 13 sporcu ile katıldıklarını, Ata Mert Aka, Alara Ramazanoğlu, Ece Uysak, Eylül Şen, Nilay Atanur ve Zeynep Yavuz'un 518 sporcu arasından dereceye girmelerinin anlamlı olduğunu söyledi.

ATA MERT AKA MİLLİ TAKIM KAMPINDA

3 gün süren müsabakalarda, 11-12 yaş grubu bayanlar yarışmasında, Ece Uysak, Eylül Şen ile Nilay Atanur'dan oluşan Gençlikspor okçularının, takım halinde üçüncü olduklarını ifade eden Darılmaz, şöyle devam etti:

"Altyapıya büyük önem veriyoruz. Okulları tarayarak okçuluğa meraklı sporcuları eğitimlerini de aksatmadan antrenmanlara alıyoruz. Velilerin de katkısıyla iyi bir jenerasyon yakaladık. Çanakkale'de 518 sporcu arasından, Makaralı ve olimpik yay kategorilerinde 6 sporcumuz madalya kazandı. Ayrıca, Ata Mert Aka, Milli Takım Teknik Gelişim Kampı için Çanakkale'de kaldı. Hedefimiz, milli takımlara yeni yetenekli sporcular kazandırmaktır."

Darılmaz, araç-gereç, malzeme ve Çanakkale'ye gitmek için kendilerine kurumun otobüsünü tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye de teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber