Hafızın babasından teşekkür ziyareti

Kütahya Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğtimini 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan 15 yaşındaki Recep Göner'in babası Ömer Göner, kursun öğretmenlerine teşekkür

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 23:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hafızın babasından teşekkür ziyareti

Baba Göner, evladının eğitim-öğretiminde gösterdikleri yakın ilgili ve alakadan dolayı yönetici Turhan Bayatlı, öğretmenler Mehmet Oruç, Süleyman Çayır ve Hasan Acar'a eteşekkür etti.

Baba Göner, oğlu Recep'in bundan sonra eğitim-öğretim hayatını İstabul Bahçelievler İmam Hatip Lisesi'nde sürdüreceğini belirtti. Göner, "Recep'in başarısı sadece kendisinin değil, aynı zamanda Kütahya'nın da başarısıdır" diye konuştu.

Ömer Göner, evladının Bahçelievler İmam Hatip Lisesi gibi eğitim kalitesi yüksek bir okulda okuyacağından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu Yöneticisi Turhan Bayatlı, Recep Göner'in bundan sonraki eğitim-öğretimi, öğrencinin tüm masraflarının Türkiye Diyanet Vakfı tarafından karşılanacağı 'Hafızlığa Yönelik 100 Kur'an Kursu' projesi kapsamında sürdüreceğini ifade etti.

Bayatlı ve kurs öğretmenleri ziyaret anısına baba Ömer Göner'e fincan takımı hadiye ettiler.

Hafız Recep Göner de, Bahçelievler İmam Hatip Lisesi'nde de başarılı olmak için çaba sarf edeceğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber