Menüde 'tablet' dönemi

AYDIN'ın Çine İlçesi Eskiçine Köyü'nde 32 yaşındaki köfteci Şakir Gürhan Deniz, müşterileri çekmek için maketli tanıtımın ardından menüyü tablet bilgisayar ile sunmaya başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Eylül 2013 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Menüde 'tablet' dönemi

Deniz, “Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak için çalışıyoruz. Devir teknoloji devri. Müşterilerimiz siparişlerini verdikten sonra da ücretsiz internetten faydalanabiliyor” dedi.

Şakir Gürhan Deniz, işletmesinde verdiği hizmetleri teknolojik ortama taşıdı. Köfteleri ile ünlü ilçede fark yaratmayı hedeflediğini söyleyen Deniz, “Gelen müşteriye menüyü tablet bilgisayar ile veriyoruz. Müşteri siparişini verdikten sonra da tablet masada kalıyor ve ücretsiz internetten yararlanmaları sağlanıyor. Önceliğimiz her zaman müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak” dedi. Tablet bilgisayar ile sipariş veren müşterilerin şaşkınlıklarını gizleyemediklerini belirten Deniz, “Garson, tableti masaya bırakıyor ve siparişi alıyor. Uygulama, müşterilerimiz tarafından da memnuniyetle karşılandı” diye konuştu. Şakir Gürhan Deniz, daha önce de değnekçiliğe karşı bir çalışanının maketini yaptırarak dikkat çekmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber