Kredi kartına bir kurban daha

Haber Giriş : 25 Şubat 2006 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale Valiliği'nde çalışan Oğuzhan Bektaş'ın 13 bin YTL kredi kartı borcunu ödeyemediği için fare zehiri içtiği öne sürülüyor

Oğuzhan Bektaş, Kırıkkale Valililiği Yazıişleri Müdürlüğü'nde çalışıyordu. Bektaş, Çallıöz Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu. Sibel Bektaş sabah uyandığında yatakta olmadığını görünce evin içinde eşini aramaya koyuldu. Salonu ve odaları dolaşan Bektaş, iddialara göre eşini mutfakta başında poşetle yattığını gördü. Yapılan ilk incelemede, Oğuzhan Bektaş'ın fare zehiri içtiği belirlendi. Kesin ölümün nedenleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan raporun sonucunda anlaşılacak.

Oğuzhan Bektaş'ın annesi emekli hemşire Ayşe Bektaş ise oğlunun 13 bin YTL kredi kartı borcu olduğunu, bu nedenle bunalıma girerek intihar etmiş olabileceğini söyledi. Ayşe B, "Oğlum neden böyle bir şey yaptı anlamıyorum. Borcundan dolayı sıkıntıdaydı ama o borcu ben ödeyecektim" dedi. Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer ise "çok üzgün" olduğunu söyledi. Son 1 ay içinde, ilde 5 kişinin intihar ettiği açıklandı.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber