Şakayla başlayan aşk nikah masasına taşındı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, farklı belediyelerde çalışan 37 yaşındaki Barış Uygun ile 38 yaşındaki Sibel Kocaoğlu, bir şakayla başlayan arkadaşlıklarını yine bir şakayla nikah masasına taşıdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Eylül 2013 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şakayla başlayan aşk nikah masasına taşındı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, farklı belediyelerde çalışan 37 yaşındaki Barış Uygun ile 38 yaşındaki Sibel Kocaoğlu, bir şakayla başlayan arkadaşlıklarını yine bir şakayla nikah masasına taşıdı. Çift, yarın Yalı Beldesi'nde yapılacak kır düğünüyle yaşamlarını birleştirecek.

Ortakent- Yahşi Belediyesi Mali İşler Bölümü'nde vezne görevlisi olarak çalışan Barış Uygun, Konacık Belediyesi Yazı İşleri Sorumlusu Sibel Kocaoğlu ile ortak arkadaşları aracılığıyla geçen 1 Nisan'da bir öğlen yemeğinde tanıştı. Kocaoğlu, yemeğin sonunda, "Bugün 1 Nisan, bu bir şakaydı" diyerek, masadan kalktı. Ertesi gün Uygun, saat 08.30'da "Şaka değil, değil mi'2 diyerek, orkideler gönderdi.

İkili 1 Nisan şakasıyla başlayan bu arkadaşlıklarını geçen 22 Mayıs'ta Uygun'un yaptığı ilginç evllik teklifiyle nikah masasına taşımaya karar verdi. Uygun resmi evrak görünümündeki bir dilekçeyle kız arkadaşı Kocaoğlu'na evlenme teklif etti. Uygun, Barış'ın Mutluluk Başkanlığı'ndan, Sibel'in Mutluluk Başkanlığı'na diye başladığı dilekçesinin konu bölümüne, 'İki ömrü bir, iki hayatı tek yapmak hakkında', tarih kısmına ise 01.04.2013 ile başlayıp sonsuzluk işareti yazdı. Aşkını anlattığı dilekçesini 'Bir ömre sığacak tüm anlar için benimle evlenir misin?' diye bitirerek, imzalayan uygun, resmi yolla gelen evrak kanısı uyandıran dilekçesini zabıta ekipleri aracılığıyla, mesai bitimine yakın Sibel Kocaoğlu'na imza karşılığında teslim edilmesini sağladı. Zabıta ekipleri, dilekçenin teslim anını cep telefonuyla da görüntüledi. Zabıta görevlisinin "Hemen açıp bakarsanız çok kısa bir cevabı var, hemen geri dönelim" diyerek verdiği zarfı tebellüğ eden Sibel Kocaoğlu, okuduğunda şaşarıp, "İnanmıyorum size. Utandım şimdi" diyebildi. Bu sırada içeri giren Uygun'un önünde diz çöküp elindeki tek taş yüzüğü uzatarak teklifini tekrarlaması üzerine Kocaoğlu, "Evet" dedi. Çift, 3 gün sonra ise kendi aralarında nişan yaptı.

İki şakayla gelen evlilik kararı ardından çift, yarın Yalı Beldesi'nde yapılacak Kır Düğünü'yle hayatlarını birleştirecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber