Erzincan'da kaçak sigaraya 10 gözaltı

ERZİNCAN'da polisin sabah erken saatlerde düzenlediği operasyonda 31 bin 122 paket kaçak sigara ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Eylül 2013 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erzincan'da kaçak sigaraya 10 gözaltı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin 6 aydır sürdürdükleri teknik takibin ardından, piyasaya kaçak sigara sürmeye hazırlanan kişilere yönelik operasyon başlatıldı. Saat 06.00 sıralarında KOM, Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube'den yaklaşık 75 polisin katılımı ile 17 ayrı ev, işyeri ve depoya eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonlarda yapılan aramalarda 31 bin 122 paket kaçak sigara ele geçirildi.

DOLU KARTON GÖRÜNTÜSÜ İLE DOLANDIRDILAR

Doğu illerinden getirildikleri belirlenen sigaraları Erzincan'da piyasaya sürecek olanlıran da dolandırıldıkları ortaya çıktı. Ele geçen bin paketin boş olduğu, içine köpük doldurularak dolu karton görüntüsü verildiği belirlendi. Piyasa değeri yaklaşık 150 bin lira olan sigaraları piyasaya sürmeye hazırlanan 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin daha önce de kaçakçılıktan kayıtlarının olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber