Öğrenci memnuniyeti odaklı hizmet

Kütahya’nın Simav ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait, Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından işletilen şehir manzaralı 75. Yıl Cumhuriyet Yurdu'nun öğrenci memnuniyeti odaklı hizmeti velilerden büyük takdir topluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2013 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci memnuniyeti odaklı hizmet

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin yanı sıra ilçedeki diğer okullarda yatılı okuyan orta öğrenim erkek öğrencilerin barındığı 75. Yıl Cumhuriyet Yurdu'na çocuğunu bırakan veliler, sunulan güzel hizmetlerden dolayı memleketlerine gözü arkada kalmadan dönüyor.

Yurt yöneticisi Ziya Karaca, eğitimde başarı maksadıyla öğrencilerine özel yurtların imkanlarından daha üstün hizmetler sunmaya çalıştıklarını bildirdi. Jeotermal enerjiyle ısınan şehir manzaralı yurt binasında öğrencilere her gün üç öğün kaliteli sıcak yemek çıktığına vurgu yapan Karaca, kesintisiz jeotermal enerji sayesinde öğrencilerin kabinlerde istediği zaman duş alabildiğini söyledi.

Öğrencilerine otel konforunda sundukları hizmetler yüzünden velilerin memleketlerine gözü arkada kalmadan dönmelerinin kendilerini de mutlu ettiğine vurgu yapan Karaca, Cumhuriyet Anadolu Lisesi yönetimi tarafından işletilen 75. Yıl Yurdu binasının Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait olduğunu, burada barınan toplam 123 öğrencinin ilçedeki okullarda yatılı okuyan orta öğrenim erkek öğrencilerinden oluştuğunu söyledi. Öğrencilerin daha sağlıklı yıkanabilmeleri için pansiyon bünyesindeki hamamın yerine bu yıl duşa kabinler yaptıklarını ifade eden Karaca, “Bakanlıktan sağladığımız ödenekle bu yıl hizmete aldığımız duşa kabinleri öğrencilerimiz çok beğendi. Ayrıca yatakhanelerdeki yatakları da değiştirdik. Bakımlarını yaptık. Pansiyonumuzda öğrenci memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Kuşku ile gelen veliler ve öğrenciler hizmetlerimizi görünce memnun ayrılıyorlar. Velilerin gözü arkada kalmadan memleketlerine dönmeleri bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler de yöneticilere teşekkür ettiler

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber