Polisten kaçarken eşofman çaldı

Buca ilçesinde ikisi kuyumcu 12 ev ve iş yerinden hırsızlık olayının faili olarak arandıkları belirlenen iki zanlı polisin takibiyle yakalandı Zanlılardan birinin, polisin takibinden kurtulabilmek için bir evden eşofman çalarak giysilerini değiştirdiği belirlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten kaçarken eşofman çaldı

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Buca ilçesinde son günlerde yaşanan hırsızlık olaylarının faillerinin, çeşitli suçlardan sabıkası bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan K.Y. ile M.Ö. olduğunu tespit ederek çalışma başlattı.

Polis, ilçede K.Y. ve M.Ö'yü kovalamaca sonrası yakadı. Zanlılardan K.Y, kovalamaca sırasında peşindeki polisin takibinden kurtulmak için bir evden eşofman çalarak giysilerini değiştirdiği ortaya çıktı.

K.Y. ve M.Ö'nün kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda, çalıntı 8 dizüstü bilgisayar, 3 cep telefonu, 1 otomobil teybi ve bin lira para ele geçirildi.

Zanlıların, Nisan ve Mayıs aylarında Buca'daki iki kuyumcunun camının balyozla kırılarak vitrindeki altınların çalınması olayları ile 10 ayrı hırsızlığın faillerinin oldukları, olay yerlerindeki güvenlik kameraları görüntülerinden tespit edildiği bildirildi.

Zanlılardan K.Y'nin 7 yıl, M.Ö'nün ise 5 yıl kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu ve cezaevi firarisi olarak da arandıkları belirtildi.

Gözaltına alınan zanlıların bir gecede 7 ayrı adresten hırsızlık yaptıkları, sorgularında "heyecan aradık" dedikleri öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezavine gönderildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber