Aydın'da 75 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Aydın Belediyesi, Aydın’da yaşayan fakir çocuklar için her yıl düzenlediği toplu sünnet şöleninde bu yıl 75 çocuğa sünnet ettirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aydın'da 75 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Aydın Belediyesi, Aydın'da yaşayan fakir çocuklar için her yıl düzenlediği toplu sünnet şöleninde bu yıl 75 çocuğa sünnet ettirdi.

Aydın'daki hastanelerin katkılarıyla İsmet Sezgin Parkında düzenlenen toplu sünnet şölenine Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Cemaleddin Küçükerol, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz ile birlikte mahalle muhtarları ve sünnet edilecek çocukların aileleri ve vatandaşlar katıldı.Sünnet çocuklarının belediyeye ait araçlarla şehir turuyla başlayan şölende ailelere ve konuklara yemek verilirken Başkan Çerçioğlu sünnet çocuklarının ailelerini tek tek kutlayıp çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Toplu sünnet şölenini Aydın'da geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Özlem Çerçioğlu, “Aydın Belediyesi tarafından organize edilen en önemli etkinliklerden biri toplu sünnet şöleni. Mahallelerde yaptığımız taramalar neticesinde tespit edilen 75 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda bu tür çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.Çerçioğlu'nun konuşmasının ardından mevlid ve dualar okundu. Şölen halk oyunu gösterilerinin ardından yapılan müzikli eğlence ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber