Küspe ihalesinde silahlar konuştu: 2 ölü 1 yaralı

Eskişehir’de küspe ihalesi nedeniyle iki taraf arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi av tüfeği ile ölürken 1 kişi de yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küspe ihalesinde silahlar konuştu: 2 ölü 1 yaralı

Eskişehir'de küspe ihalesi nedeniyle iki taraf arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi av tüfeği ile ölürken 1 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, eski Muttalip beldesinin Koyunlar mahallesi çıkışında dün akşam saat 20.30 sıralarında arkadaş olan Hasan Hüseyin Böyüt (42), Hüseyin Cenik (41), Hüseyin Salihoğlu (33) ve İbrahim Karakaş (41) birlikte içki içmeye başladılar. Hasan Hüseyin Böyüt'e ait olduğu ileri sürülen 26 AK 384 plakalı otomobil içinde içki içtikleri sırada arkadaşlar arasında küspe ihalesi nedeniyle tartışma başladı. Çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle, Hasan Hüseyin Böyüt, otomobilin bagajından çıkardığı av tüfeği ile yakın mesafeden arkadaşlarına ateş açtı. Vücutlarına isabet eden saçmalarla Hüseyin Cenik ve Hüseyin Salihoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, İbrahim Karakaş yaralı olarak kurtuldu. Olayın ardından Hasan Hüseyin Böyüt kaçtı.

Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığını Sakarya Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Karakaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Hüseyin Cenik ile Hüseyin Salihoğlu'nun cenazeleri otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü öğrenilirken, firarda olan Hasan Hüseyin Böyüt'ün yakalanması için jandarma ve polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber