Emniyetten polislik sınavını kazananlara duyuru

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Mart 2006 21:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

POLİSLİK SINAVINI KAZANAN ÜNİVERSİTE MEZUNU ADAYLARA DUYURU

Üniversite mezunlarının polis olabilmeleri için 09-13 Kasım 2005 tarihleri arasında yapılan sınavlar sonucunda başarılı olan adaylar belirlenerek 16 KASIM 2005 tarihinde gerekli duyurular yapılmıştı. 21 haziran 2006 tarihinde başlayacak eğitime katılmak için bekleyen asil adaylar ve daha önce planlandığı halde Haziran 2006 dönemine katılmak için dilekçe veren adaylar ile hakkından feragat eden veya sağlık raporu olumsuz olan adayların yerine yerleştirilmek üzere yedek listelerinin ilk 600 erkek ve ilk 20 bayan adaya sağlık kurulu raporu aldırılacaktır. Belirtilen adayların;

* Sağlık kurulu raporu formunu almak üzere en geç 15 Mart 2006 tarihine kadar müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne başvurmaları,

* Rapor formunu teslim alan adayların, sağlık raporlarını en geç 24 Mart 2006 tarihine kadar tamamlayarak Eğitim Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri,

* Sınavı kazandığı halde eğitime katılmak istemeyen adayların yerine yedek aday planlaması yapılabilmesi ve daha sonraki sınavlara girebilmeleri için haklarından feragat ettiklerine dair müracaat ettiği İl Emniyet Müdürlüğü'ne dilekçe vermeleri, gerekmektedir.

* Herhangi bir şekilde problemi ve mazereti olan adayların müracaat ettiği İl Emniyet Müdürlüklerinin Eğitim Şube Müdürlüklerine danışmaları.

* Sağlık kurulu raporu incelenerek hakkında "POMEM Öğrenci Adayı Olur" kararı verilenlerin eğitim görecekleri eğitim merkezleri belirlenerek adaylara ayrıca duyurulacaktır.

* İhtiyaç duyulması halinde erkek yedek aday listesinin 601. ve bayan yedek aday listesinin 21. sırasından itibaren planlama yapılması halinde adaylara müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlükleri aracılığı ile tebligat yapılacaktır.

* Ayrıca Polis Meslek Eğitim Merkezine kayıt esnasında erkek adaylardan "Askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge" istenecek olup, bu belgeyi ibraz edemeyen adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber