Ekmek mücadelesine kan bulaştı

Aydın'da kağıt toplayarak geçimini sağlayan iki kişinin aynı yerdeki kağıtları almak istemesi üzerine çıkan kavgada bir kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ekmek mücadelesine kan bulaştı

Şüpheli hurdacı, sabahtan beri topladığı kağıtları olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Aydın merkez Zafer Mahallesi Pınarbaşı Caddesi üzerinde bir konfeksiyon dükkanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgedeki atık kağıtları toplayarak geçimini sağlayan Hamdi A., her zaman olduğu gibi Zafer Mahallesi'ndeki atık kağıtları toplamak üzere cadde üzerindeki dükkanları gezmeye başladı. Aynı bölgede atık kağıt toplayan firarı şüpheli ile karşılaşan Hamdi A., bir konfeksiyon dükkanı önündeki atık kağıtlar nedeniyle tartışmaya başladı. Her ikisi de atık kağıtların kendi hakkı olduğunu savunurken araya bölge esnafı girerek tartışmayı sonlandırmak istedi. Bir türlü sonlandırılmayan ağız dalaşı şeklindeki kavga firari şüphelinin yanında bulundurduğu falçata ile Hamdi A'nın elini kesmesiyle noktalandı.

Elinden yaralandığı öğrenilen Hamdi A. vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulans ile Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Hamdi A'yı bıçaklayan şüpheli sabahtan beri topladığı atık kağıtları da olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Polis bölgede inceleme yaparken firari şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber