Aşık Veysel'in torunu yokluk içinde yaşıyor

Ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in torunu, altı ay önce yerleştiği Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesiyle birlikte yaşam mücadelesi veriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aşık Veysel'in torunu yokluk içinde yaşıyor

Ankara'dan altı ay önce gelip Antalya’nın Manavgat ilçesine yerleşen Aşık Veysel’in kendi adını taşıyan torunu Veysel Şatıroğlu, ev sahibinin çocukların gürültü yaptığı gerekçesiyle kendilerini istemediğini, faturaları ödeyemedikleri için de elektrik ve suyun kesik olduğunu belirtirken, çareyi Sorgun Titreyengöl'de Manavagat Belediyesi'ne ait piknik alanında yaşamakta bulduklarını söyledi.

Kalp hastası olduğu için çalışamayan Veysel Şatıroğlu, şöyle konuştu: “Çocuklar gürültü yaptığı için ev sahibimiz evden çıkmamızı istiyor. Şu an evde elektrik ve suyumuz kesik. Biz de bu piknik alanında günümüzü geçiyoruz. Akşamları izin alarak yan tarafta bulunan kamping alanında kalıyoruz.”

Dün gece okula giden üvey kızı için evde kaldıklarını kaydeden Veysel Şatıroğlu; şunları söyledi: “Kızı okula bıraktıktan sonra buraya geldik. Evde su olmadığı için burada bidonlara su doldurduk. Onları eve götüreceğiz.”

Veysel Şatıroğlu’nun eşinin ilk evliliğinden olan üvey oğlu Doğuhan Şan Y'in (8)'nun Manavgat 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2/A sınıf öğretmeni tarafından okuma yazma bilmediği gerekçesiyle derse alınmadığı iddia edilmiş, konu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber