Evini alevler içinde gören annenin korku dolu anları

ATAŞEHİR'de 3 katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evini alevler içinde gören annenin korku dolu anları

Çatı katı alev alev yanarken binada oturan bir kadın alevleri görünce "Oğlum nerede?" diye feryat etti. Telaşlı kadın çocuğunu dışarıda görünce sarılarak gözyaşı döktü.

İçerenköy Mahallesi Derya Sokak üzerindeki 3 katlı binanın çatı katında bu gün saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyünce alevler tüm çatıyı sardı. Bu sırada evine gelen bina sakini Nuray Önder, apartmanı alevler içinde görünce "Oğlum nerede?" diyerek feryat etti. Mahallelinin sakinleştirmeye çalıştığı kadın 6 yaşındaki oğlunu dışarıda görünce sarılarak gözyaşı döktü.

Alevler içinde kalan binanın giriş katında oturan yaşlı bir kadın da çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla binadan dışarı çıkarıldı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevkedildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın çıkan binanın çatı katındaki alevler metrelerce yükselirken yangın bir süre sonra yandaki binanın çatısına da sıçradı.

Yangın itfaiye ekiplerinin yarım saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının kesin çıkış nedeni, söndürme işleminin tamamlanmasının ardından yapılan araştırma sonucu belirlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber