Diyanet-Sen, Ali Rıza Şen'in ailesini unutmadı

Diyanet-Sen, 22 Haziran 2013 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden imam-hatip Ali Rıza Şen’in oğlu Halil Şen’e destek verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 23:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyanet-Sen, Ali Rıza Şen'in ailesini unutmadı

Diyanet-Sen Fatsa Şubesi’nde yapılan programla, özel bir bankayla yapılan anlaşma sonucu ferdi kaza sigortasından elde edilen 15 bin TL tutarındaki çek, Halil Şen’e teslim edildi. Teslim törenine Diyanet-Sen Ordu 2 N’olu Şube Başkanı Recai Özkan, Şube Başkan Yardımcısı Yüksel Sözeri, ilgili banka şube müdürü Abdullah Sarıaydın ve Ali Rıza Hoca’nın ailesiyle yakınları katıldı. Çekin takdimi sırasında bir konuşma yapan Recai Özkan, vefat eden Ali Rıza Hoca’nın örnek bir din görevlisi olduğunu, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilediğini söyledi. Diyanet-Sen üyelerinin ekonomik ve özlük haklarını savunmak amacıyla etkin bir mücadele sürdürdüklerini ifade eden Recai Özkan; “Bunun yanı sıra üyelerimizin yararına olabilecek birtakım hizmetler de vermekteyiz. Bunlardan biri de bir bankamızla yapmış olduğumuz ferdi sigorta anlaşmasından doğan haklarımızdır. Bu vesileyle 15 bin TL tutarındaki çekimizi vefat eden din görevlisi arkadaşımızın yakınlarına veriyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Öte yandan Ali Rıza Şen, 22 Haziran 2013’te, Bacanak Köyü Camii İmam Hatibi olarak görev yaptığı sırada Fatsa Müftülük Binası’nın açılışı için ikindi namazını kıldırdıktan sonra aracıyla Fatsa’ya gelirken Düğünlük köyü mevkiinde trafik kazasıyla hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber