'Eskişehir ve Havacılık' konulu afiş yarışması

Eskişehir’de Makine Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen ‘Eskişehir ve Havacılık’ konulu resim afiş yarışmasına ait eserlerin sergisi açıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Eskişehir ve Havacılık' konulu afiş yarışması

Eskişehir’de Makine Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen ‘Eskişehir ve Havacılık’ konulu resim afiş yarışmasına ait eserlerin sergisi açıldı.

Espark Alışveriş Merkezi’nde (AVM) gerçekleşen serginin açılış konuşmasını Eskişehir Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünal yaptı. Ünal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi. ‘‘Biz Eskişehir’i Türkiye’de havacılığın başkenti olduğunu göstermek üzere Eskişehir’de havacılık tarihinin ne kadar önemli bir yeri olduğunu anlatmak amacıyla geçtiğimiz Mayıs ayında bir 'Ulusal Havacılık Kongresi' düzenlemiştik ve bu kongrede yurt içinden ve yurt dışından çok önemli misafirlerimiz gelerek havacılığın nasıl olacağını bize anlatmışlardı. Eskişehir’de bu konuyla ilgili ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında resim ve afiş yarışması yaptık. Biz de aldığımız resimlerden ‘İstikbal göklerdedir’ sözünün gerçekliğini bir kez daha gördük. Eskişehir’de yaşayan tüm vatandaşlarımız bu değerli katkıları görsün istedik" dedi.

Yaklaşık 40 eserin yer aldığı sergi, gün boyunca alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerle buluştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber