Köylere yolcu durakları yapılıyor

Nazilli Belediyesince ilçeye bağlı 61 köye yeni minibüs yolcu durakları yapılıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2013 22:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köylere yolcu durakları yapılıyor

Nazilli Belediyesince ilçeye bağlı 61 köye yeni minibüs yolcu durakları yapılıyor. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmalarla ilgili olarak yanları ve üstü camdan oluşan çelik profillerle yere sabitlenmiş yolcu minibüs duraklarının ihtiyaçlar doğrultusunda yapıldığını söyledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık düzenli olarak köylere yaptığı geziler sırasında köy halkının en çok talepte bulundukları minibüs duraklarının yapım çalışmalarını başlattı. Durak çalışmalarını daha çok öncelik sırasına göre değerlendirmeye aldıklarını belirten Alıcık "Devlet Karayolu üzerine daha yakın köylerin durak düzenlemelerini hemen yaparak halkımızın hizmetine hazır hale getirdik. Diğer köylerimizde çalışmalarımız devam edecek "dedi.

Olağan ziyaretleri sırasında Güzelköy halkının minibüs yolcu durağı konusunda yaşadıkları sıkıntılarını köy Muhtarı Ali Semaşen'den öğrenen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaklaşan kış ayı öncesi konu ile ilgili birimlere verdiği talimat ile Güzelköy Devlet Karayolu üzerine yanları ve üstü camdan oluşan çelik profillerle yere sabitlenmiş yolcu durağı hazırlattı. Nazilli'ye bağlı tüm köylerde aynı özelliklere sahip durakların yapılacağını ifade eden Başkan Alıcık "Beşeylül ve Durasıllı köyleri de Devlet Karayolu üzerine konulması için yolcu durağı talep etmişlerdi. Aynı özellikleri taşıyan bu duraklarında monteleri yapıldı. Diğer köylerimizde de köy halkının yazın sıcaktan kışın soğuk ve yağıştan korumasını sağlayacak şekilde minibüs yolcu duraklarını yapacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber