Elazığ'a yeni spor salonu kazandırılıyor

Elazığ Belediyesi'ne bağlı ekipler kış aylarına girmeden şehrin dört bir yanında çalışmalarına ağırlık verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Ekim 2013 20:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elazığ'a yeni spor salonu kazandırılıyor

Bu kapsamda yıkılan Ahmet Aytar Spor Salonu'nun yerinde yeni meydan çalışmasını inceleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, güzel bir meydanı şehre kazandıracaklarını söyledi.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Murat Torgut, 3 bin metrekare alan üzerinde bir meydan çalışması yapacaklarını, bu alan içerisinde vatandaşların dinlenebilmeleri adına oturma gruplarının bulunacağını ve yine yazın güneşten, yağmurlu ve yağışlı havalarda ise parkta dinlenen vatandaşların hava şartlarından etkilenmemeleri için 50 metre ebadında 2 adet yarasa görünümünde gölgelik bulunacağını kaydederek en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da yaptığı açıklamada, "Düşüncemiz ve amacımız şehre geniş bir meydan bırakabilmek. Eski spor salonunun bulunduğu alandayız ve buranın karşılığında şehrin doğusunda Doğukent'te yeni bir spor salonu yapacağız." diyerek şöyle konuştu:

"Batıda gerek Yakup Kılıç Spor Salonu ve gerekse Fırat Üniversitesi'nin yapımını sürdürdüğü olimpik bir spor salonu bulunuyor. Şehrin doğusunda yapacağımız spor salonu Ahmet Aytar Spor Salonu'ndan büyük olacak ve bin kişilik kapasitede hizmet verecek. Burası da şehrin merkezinde yeni bir meydan olacak ve vatandaşlar hem gündüz, hem de yapılacak dekoratif aydınlatmalarla gece bu meydanda rahatlıkla dinlenebilecekler."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber