Trafik sıkıştı, sürücüler birbirine girdi

ADANA'da Kurban Bayramı'nda namaz dağılımı ve kurbanlıkların taşınması sırasında yaşanan trafik sıkışıklığı sürücüleri öfkelendirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ekim 2013 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik sıkıştı, sürücüler birbirine girdi

ADANA'da Kurban Bayramı'nda namaz dağılımı ve kurbanlıkların taşınması sırasında yaşanan trafik sıkışıklığı sürücüleri öfkelendirdi. Işıklı kavşakta yol verme yüzünden kavga eden iki sürücü birbirlerini tartakladı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi Namık Kemal Mahallesi'nde Mücahitler Bulvarı üzerinde meydana geldi. Valilik Binası'ndan, Güney Kıyıboyu yönüne giden 33 KH 296 plakalı otomobil, önünde giden 01 CKH 89 plakalı motosikletin sarı ışıkta durması üzerine kavşağı geçemedi. Kırmızı ışığa yakalanan otomobilin sürücüsü, önünde duran motosikletli vatandaşı önce uzun uzun korna çalarak uyardı, ardından da aracından inip üzerine yürüdü. Motosiklet sürücüsüne yumruk atan otomobilin kullanıcısı, "Niye hızlı gitmiyorsun, senin yüzünden kırmızıya yakalandım" diyerek tartaklamaya başladı.

Bir anda ortalığın karıştığını gören diğer araç sürücüleri ve yayalar araya girdi. Kasklı motosiklet sürücüsünü yerden kaldıran vatandaşlar, otomobilin kullanıcısını da uzaklaştırmaya çalıştı.

Yoğun trafikte kavga eden sürücüler yüzünden bir süre daha tıkandı. Araya giren vatandaşlar, her iki sürücüyü de olay yerinden uzaklaştırdı. Trafik lambasının yeşile dönmesinin ardından her iki sürücü de farklı yönlere doğru yoluna devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber