Alacak verecek kavgası: 1 ölü, 6 yaralı

Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2013 21:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alacak verecek kavgası: 1 ölü, 6 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde meydana geldi. Yakın akraba oldukları öğrenilen 'Kurt' ile 'Yücel' aileleri yaklaşık 1 ay önce Muş'tan kurbanlık getirerek Yavuzselim hayvan pazarında satmaya başladı. Daha sonra iki aile arasında bayramın ilk günü alacak verecek meselesi yüzünden sözlü tartışma yaşandı. Dün akşam Ulus Mahallesi Cami Caddesi'nde tekrar karşılaşan iki grup, bu sefer kavgaya tutuştu. Yaklaşık 60 kişi bıçak ve silahla birbirine saldırırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kavgada Harun Kurt (33) 3 yerinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Kurt, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 6 çocuk babası olduğu öğrenilen Harun Kurt'un cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ayrıca silah ve bıçakla yaralanan Alaattin Kurt, Şahabettin Kurt, Kezban Kurt, Resul Yücel, Salih Yücel ve Şebab Yücel ise Şevket Yılmaz, Muradiye Devlet Hastanesi ve Bahar Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri, iki aile arasında yeniden kavga çıkmasını önlemek için yaralıları ayrı ayrı hastanelere sevk etti. Hastane önlerinde geniş güvenlik tedbiri alındı. Olayla alakalı 2 kişi gözaltına alınırken, polis ekipleri kaçan diğer zanlıları bulmak için çok yönlü soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber