Açık öğretim lisesi öğrencisinden büyük başarı

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde, Açık Öğretim Lisesini normal süresinde tamamlayarak Üniversiteyi kazanan Numan Mustafa Ersoy'un Başarısı konuşuluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2013 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Açık öğretim lisesi öğrencisinden büyük başarı

2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında Pazarlar İlköğretim okulundan mezun olan, ancak çeşitli nedenlerden dolayı ortaöğretime devam edemeyen Yenice Köyde ikamet eden Numan Mustafa Ersoy 2009 yılı eylül ayında Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Açık Öğretim Lisesine kaydını yaptırdı. Normal süresi içerisinde Açık Öğretim Lisesini tamamlayan Ersoy, gösterdiği performansla üniversite sınavlarında başarılı olarak Bilecik Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık bölümünü kazandı ve bu okulda öğretimine devam ediyor.

Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız Açık Öğretim Lisesinden mezun olarak Üniversiteyi kazanan Numan Mustafa Ersoy'u tebrik ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, "Pazarlarda Açık Öğretime Kaydını yaptırıp da üniversiteyi kazanan ilk öğrencimiz olma özelliği taşıyan ve böylelikle Açık Öğretim Lisesinde okuyan öğrencilere güzel bir örnek teşkil eden öğrencimiz Numan Mustafa Ersoy'u tebrik eder, başarılar dileriz" diye konuştu.

Açık öğretim Lisesinden mezun olarak Bilecik Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık bölümüne yerleşen Numan Mustafa Ersoy ise, "2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında Pazarlar İlköğretim okulundan mezun oldum. Ancak çeşitli nedenlerden dolayı ortaöğretime devam edemedim. 2009 yılında Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Açık Öğretim Lisesine kaydımı yaptırdım. Normal süresi içerisinde Açık Öğretim Lisesini tamamlayarak üniversite sınavlarında Bilecik Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık bölümünü kazandım ve bu okulda öğretimime devam ediyorum. Okumayı çok istedim ve çalışarak başardım. Çalışınca her şeyin başarılacağını gösterdim. Bana destek olan herkese teşekkür ederim" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber