Şanlıurfa'da 10 gün boyunca Turkcell 4G maratonu

Turkcell, İstanbul ve Samsun'dan sonra Şanlıurfalı tüm teknoloji meraklılarına, 150 Mbps'e varan mobil internet hızını deneyim fırsatı sunuyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2013 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'da 10 gün boyunca Turkcell 4G maratonu

Geleceğin mobil internet hızını bugünden test etmek isteyen Şanlıurfalılar, 25 Ekim -03 Kasım tarihleri arasında, LTE teknolojisiyle donatılan Avşaroğlu Turkcell İletişim Merkezi'ni ziyaret ederek 4G hızında film indirme ve internet üzerinden oyun oynama fırsatı bulabilecek.

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, geleceğin teknolojilerini müşterileri ile buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Temmuz ayında Türkiye'nin en hızlı mobil internet hız gösterimini gerçekleştiren Turkcell, bu kez dördüncü nesil mobil iletişim (4G) hizmetlerini Şanlıurfalı müşterilerinin deneyimine açtı.

Şanlıurfa Bölge Yöneticisi Ali Erkan Şahin'in katılımıyla 25 Ekim'de Avşaroğlu Turkcell İletişim Merkezi'nde ilk kez 4G'yi deneme fırsatı bulan Şanlıurfalılar 03 Kasım'a kadar 150 Mbps'e varan Long Term Evolution (LTE) teknolojisini deneyebilecek.

Turkcell Şanlıurfa Bölge Yöneticisi Ali Erkan Şahin, "Teknoloji elçisi olarak 4G'yi ilk kez deneme mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "4G teknolojisi artık çok yakınımızda. Turkcell olarak biz, Türkiye'nin teknoloji elçisi olmanın sorumluluğuyla bu alanda yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz test ile 4G alanında yeni bir dönemin kapılarını araladık. Laboratuar ortamında 900 Mbps'ye varan hızları görerek Türkiye'nin hız rekorunu kırdık. Şimdi de 4G'yi henüz ülkemize gelmeden müşterilerimizin deneyimine sunuyoruz. 4G hızını merak eden herkesi Avşaroğlu Turkcell İletişim Merkezi'mize gelerek, geleceğin teknolojisini şimdiden görmeye davet ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber