Öğrenci servisi tır ile çarpıştı: 1 ölü

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, bir öğrenci servisinin TIR ile çarpışması sonucu meydana geldiği trafik kazasında 1 öğrenci hayatını kaybederken, çok sayıda öğrencinin de yaralandığı bildirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2013 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci servisi tır ile çarpıştı: 1 ölü

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, bir öğrenci servisinin TIR ile çarpışması sonucu meydana geldiği trafik kazasında 1 öğrenci hayatını kaybederken, çok sayıda öğrencinin de yaralandığı bildirildi.

Edinilen ilk bilgilere göre kaza, Ankara-Balıkesir kara yolundaki Dursunbey TOKİ evlerinin bulunduğu kavşakta meydana geldi. Dursunbey ilçe merkezinden Hacı Ömerler köyüne okuldan çıkan taşımalı öğrencileri götüren Halil Çayır idaresindeki 10 VR 466 plakalı servis aracı, TOKİ bölgesindeki kavşakta Esat Saygı'nın kullandığı 10 VT 487 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada içinde 10 öğrencinin olduğu belirtilen servis aracındaki bir kız öğrencinin olay yerinde öldüğü, yaralanan diğer öğrencilerin ise ambulanslarla Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Hayatını kaybeden öğrencinin kız olduğu, ancak kimliğinin henüz tespit edilemediği kaydedildi. Öğrencilerin tamamının Dursunbey Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda öğrenim gördükleri, kazanın okul çıkışı köye dönüş yolunda gerçekleştiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber