Trafik kontrolü yapan polise otomobil çarptı

Edirne'de rutin kontrol yapan trafik polisine otomobil çarptı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2013 23:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik kontrolü yapan polise otomobil çarptı

Atatürk Bulvarı sanayi mevkisinde T.T'nin (22) kullandığı 22 DK 831 plakalı otomobil, sürücüsü "dur" ihtarına uymayınca rutin kontrol yapan trafik polisi Osman Köleoğlu'na (40) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Köleoğlu, başından yaralandı. Köleoğlu, sağlık ekiplerince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerinden otomobiliyle kaçan T.T ve yanında bulunan İ.C.Ö (17) ile E.G (17) kısa sürede yakalandı.

Ekipler yaptıkları incelemede sürücü T.T'nin ehliyetinin olmadığını belirledi. Olayı duyan Köleoğlu'nun mesai arkadaşları hastaneye geldi.

İki gün önce aynı mevkide meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı.

- Edirne Emniyet Müdürü Ceylan

Köleoğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulunmak için hastaneye gelen Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik polisinin durumunun iyi olduğunu ve bu akşam müşahede altında tutulacağını söyledi.

Son dönemde kentteki trafik kazalarında artış olduğunu ifade eden Ceylan, şunları kaydetti:

"Belli noktalarda kazalar olmaya başlayınca tedbirler almaya başladık. Uygulamalar yapmaya başlamıştık. İki gün önceki kazanın olduğu yerde uygulama yaparken, 'dur' ihtarına uymayan bir araç öndeki araçlara da çarpmamak için arkadaşımızın üzerine geliyor, ona çarptıktan sonra olay yerini terk ediyor. Şahıslar ve araç yakalandı. Ehliyeti olmayınca ya da alkollü olunca böyle şeylerle karşılaşıyoruz. Gerekli incelemeleri yapıyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber