Öğrencileri gasp eden zanlıyı vatandaşlar yakaladı

Adana’da bıçak zoruyla bir öğrencinin kol saatini alan şahıs, başka bir öğrencinin telefonunu gasp etmeye çalışırken vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2013 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencileri gasp eden zanlıyı vatandaşlar yakaladı

Edinilen bilgiye göre, Bahattin A. (23) dün sabah saatlerinde merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki Hayal Park'ta bir bankta oturan M.E. (16) isimli öğrencinin yanına oturarak saatini istedi. M.E.'den aldığı saati koluna takan Bahattin A., öğrenciyi saatini istemesi üzerine bıçakla tehdit etti. Çocuğun boynuna bıçak dayayan şahıs, "Bana Baho derler. Bu saat artık benim" diyerek olay yerinden uzaklaştı.

Olayın ardından saat 15.00 gibi merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde metroya binen Bahattin A., bu sefer de E.Y.'nin (16) yanına oturdu. E.Y.'den cep telefonunu isteyen zanlı, "Hayır veremem" demesi üzerine çocuğa kafa attı. Burada çıkan tartışmaya vatandaşlar müdahale ederken, zanlıyı yakalayan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

"SAATİ BAKMAK İÇİN ALDIM"

Uyuşturucu ve polise mukavemet suçlarından sabıkası bulunan şüpheli, "Alkollüydüm. Saati bakmak için aldım geri vermek istediğimde çocuk gitmişti" diyerek kendisini savundu. Zanlı, yağma ve yağmaya teşebbüs suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber