Polis memuru, amiri olan başkomiseri vurdu

Haber Giriş : 02 Nisan 2006 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir polis memuru birlikte çalıştığı başkomiseri beylik tabancası ile vurdu. Başkomiser ayağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Olay Amerika Birleşik Devletleri'nin Adana-Ceyhan karayolu üzerinde bulunan konsolosluk binası önünde meydana geldi. Binanın güvenliğinden sorumlu olan Başkomiser Abdullah Doğru ile polis memuru Servet Türkeri bina önünde bulunan kulübede sabah saatlerinde tartışmaya başladı. İddiaya göre Başkomiser Doğru, sabah göreve gelmesi gereken memurun göreve gelmediğini görünce arayıp işe çağırdı. Görev mahalline gelen polis memuru ile başkomiser arasındaki tartışmada memur beylik tabancası ile başkomisere ateş etti. Ayağından yaralanan başkomiser olay mahalinde bulunan polis otosu ile Yüreğir Başkent Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayı emniyet teşkilatına duyuran da yine polis memuru oldu. Telsizle merkezi anons eden polis memuru, "Ben konsoloslukta görevli memur Servet Türkeri. Başkomseri vurdum." dedi. Olay yeri inceleme ekipleri polis kulübesinde inceleme yaparken meslektaşları Servet Türkeri'yi de ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber