Kağıtspor Akademi'de eğitime devam

Türkiye’ye örnek gösterilecek Kağıtspor Akademi projesini hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, projeyi tüm hızıyla sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kağıtspor Akademi'de eğitime devam

Türkiye'ye örnek gösterilecek Kağıtspor Akademi projesini hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, projeyi tüm hızıyla sürdürüyor.

Türkiye ve Kocaeli'nin amatör sporlarında marka kulübü olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, geçtiğimiz ay başlattığı "Kağıtspor Akademi Eğitim Programını" tüm hızıyla sürdürüyor. Kağıtspor Eğitim Komisyonu tarafından hazırlanan "Kağıtspor Akademi" projesi kapsamında, sporcu, antrenör ve velilere müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarak hazırlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcularının spor ahlakı ve felsefesi doğrultusunda üst düzey tutum ve tavır göstermelerine katkı sağlamak, başarılarını artırmak, baskı altında üst düzey sakin kalmalarını sağlamak, kazanma arzularını üst düzeye çıkarmak, takımdaşlık olgusunu geliştirmek, yaşam kalitelerini geliştirmek için Türkiye'ye örnek gösterilecek bir uygulamayı hayata geçirdi.

Bünyesinde bulundurduğu 28 branştaki 78 antrenör ve 37bin 38 kişiden oluşan dev sporcu kadrosuyla, 2020 Olimpiyatlarını hedefleyen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, görkemli bir açılış törenin ardından eğitim çalışmalarına başladı. Antrenör, yardımcı antrenörler ve milli sporculara, Yönetim Bilimleri Doktoru Ve Spor Bilimleri Uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer ve ekibince ilk eğitim Fuar içinde yer alan Sivil Toplum Merkezi konferans salonunda verildi. Toplantıya Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Eğitim Komisyonu Başkanı Yasin Özlü, Eğitim komisyonu üyesi Mustafa Tunç, kulüp antrenörleri ve kulüp sporcuları katıldı.

İlk olarak Eğitim semineri antrenörlere yönelik oldu. Antrenörlerin yaşadıkları sorunlar hakkında soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantı oldukça faydalı geçti. Prof. Dr. Turgay Biçer sistemde yaşanan sorunların çözümü konusunda da antrenörlerin görüşlerini aldı. Antrenörlerin ardından daha sonra milli sporcularla eğitim semineri devam etti. Branş branş gerçekleşen seminerin daha sonra ilki Güreş sporcularıyla oldu. Eğitim seminerleri diğer spor branşlarıyla devam edeceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber