Galericiler sitesinde geri sayım başladı

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şireci, Belediye Meclis Üyesi Hasan İşcan ile birlikte yapımı devam eden Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2013 10:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Galericiler sitesinde geri sayım başladı

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şireci, Belediye Meclis Üyesi Hasan İşcan ile birlikte yapımı devam eden Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Oto Galericilerini tek noktada toplamak amacıyla yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Erzincan Oto Galericiler Sitesindeki çalışmalar hızla devam ediyor. 16 bin metrekare alana kurulu yerleşkede 37 adet esnaf hizmet verecek. Sitenin 2'nci el oto alım satım işlemlerine kalite getireceğini ve vatandaşların aradıkları aracı tek noktada bulma imkanı yakalayacaklarını dile getiren işletme sahipleri " Erzincan Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bu proje sayesinde modern mekanlar da hizmet verme imkanı bulacağız. Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesi bizleri sevindiriyor. İnşallah önümüzdeki aylarda yeni işyerlerimizde hizmet vermeyi planlıyoruz" dediler. Daha sonra konu hakkında bir açıklama yapan başkan Çakır" Erzincan'da ikinci el otomobil alım satım işi yapan esnaf arkadaşlarımızın 30 Kasım itibari ile yeni iş yerlerine taşınmasına dair çıkardığımız kararı hem kamuoyu ile hem de uzun süredir burada emek sarf eden arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasına müteakiben esnaf ve tüccar ile el ele adım adım marka şehre sloganı ile başlattığımız sürecin sonuna gelmiş olacağız. Galericiler sitemizin önümüzdeki günlerde asfalt çalışmalarını da tamamlayarak hizmete sunacağız. Galericiler Sitesi, Hırdavatçılar Çarşısı, Köylü Pazarı ve Buğday Meydanı düzenlemeleri gibi projeler, aslında belediyemizin yürüttüğü kaldırım işgalleri ile mücadele çalışmasının bir parçasıdır. Bu projeler teker teker hayata geçiyor. Böylelikle kaldırımlarda iş yapan esnaf kalmayacak. Bu sürece destek veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına esnaf odalarımıza Milletvekilimiz Sabahattin Karakelle ve Erzincan Belediyesi personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber