Lapseki Kirazı logosunu arıyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı "GMKA" tarafından destekli Lapseki Kaymakamlığı, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Lapseki Belediyesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Lapseki İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen Lapseki Kirazının Coğrafi İşaret Tescili ve Marka Değeri Projesi kapsamında "Lapseki Kirazı Logosunu Arıyor Tasarım Yarışması" başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2013 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lapseki Kirazı logosunu arıyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı "GMKA" tarafından destekli Lapseki Kaymakamlığı, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Lapseki Belediyesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Lapseki İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen Lapseki Kirazının Coğrafi İşaret Tescili ve Marka Değeri Projesi kapsamında "Lapseki Kirazı Logosunu Arıyor Tasarım Yarışması" başladı.

Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, yarışmaya katılım süresinin 2 Aralıkta sonra ereceğini duyurdu. 3 ila 5 Aralık tarihleri arasında, seçici kurulun yarışmaya katılan adaylar arasından dereceye girenleri belirleyeceğini söyleyen Kaymakam Tavlı, 6 Aralık Cuma günü dereceye girenlerin Lapseki Kaymakamlığı Resmi İnternet Sitesinden duyurulacağını ifade etti. 9 Aralık Pazartesi günü yapılacak olan ödül töreninde dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek. Yarışmada birinci olan logo sahibine dizüstü bilgisayar verileceği belirlendi. Kaymakam Tavlı Lapseki Kirazının dünyada tat, aroma ve koku bakımından söz sahibi olduğunun altını çizerek, bu markaya yakışan bir logo seçeceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber