Esrar operasyonunda 19 kişi tutuklandı

Malatya, Ankara, Kocaeli, Kahramanmaraş ve Diyarbakır illerinde peş peşe gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 106 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ile 108 adet uyarıcı nitelikli ecstasy hap ele geçirilirken, toplam 19 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2013 21:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Esrar operasyonunda 19 kişi tutuklandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Malatya'da eğlence merkezlerinde, okul yakınlarında, torbacılık suretiyle uyuşturucu satışı yapan şahıslara ve doğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Malatya'da bulunan torbacılara ve batı illerine nakleden şahıslara yönelik olarak eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İlk eş zamanlı operasyonda Malatya, Ankara, Kocaeli ve Kahramanmaraş'ta 8 ayrı adreste toplam 106 kilogram uyuşturucu esrar maddesi, 108 adet uyarıcı nitelikli ecstasy hap ele geçirilirken, 12 kişi yakalandı.

İkinci eş zamanlı operasyon ise Malatya ve Diyarbakır'da yapıldı. Operasyonlarda toplam 22 kişi gözaltına alınırken, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden 19'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber