Memurlar.net mesajlaşma açıldı

memurlar.net üyelerinin birbirleriyle yazışmalarına imkan sağlayan mesajlaşma sayfası açıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Kasım 2013 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Memurlar.net mesajlaşma açıldı

NELER DEĞİŞTİ?

Bir süredir üye bölümünü yenilemekteyiz. Parça parça ilerlediğimiz bu projede, en büyük aşamayı bugün itibariyle bitirdik.

Eski mesajları da taşıyarak, (ki 30 milyona yakın mesaj taşınmıştır) yeni mesajlaşma sistemini devreye aldık.

Üyeler artık hem gelen kutusundaki mesajları hem de yeni mesajları, yeni tasarım üzerinden kullanabilecektir. Üyeler artık gelen mesajları okumaya çalıştığında, çok daha rahat bir şekilde mesajlaşma geçmişini görebilecek. Ayrıca mesajların önemli olarak işaretlenmesi halinde, önümüzdeki günlerde devreye alacağımız arama bölümü sayesinde, bu önemli mesajlara ulaşmak çok daha kolay olacak.

Bugün içerisinde yeni profil sayfasını da yayına almayı planlıyoruz.

BAYAN ÜYELERİMİZ, RAHATSIZ EDİLMEK İSTENMİYORSA

Özellikle bayan üyelerimizin şikayeti doğrultusunda yeni bir tedbir aldık. Üyelik sayfasındaki "Tercihler" bölümünden "Tanıdıklarım mesaj göndersin" seçeneğini işaretleyenler, sadece adres defteri ve arkadaşlar listesindeki tandıklarından mesaj alabilecektir. Diğer üyeler bu kişilere mesaj gönderemeyecektir.

MOBİL SAYFA

Cep telefonu üzerinden üye bölümüne girilmesi halinde, cep telefonu ile uyumlu sayfa gelecektir. Bu özellik bir süre sonra iphone ve android uygulamalarına da eklenecektir.

MESAJ YAZAKLEN ARKADAŞ LİSTENİZ GÖRÜNECEK

Yeni mesaj yazmak istediğinizde, Kime satırına tıkladığınızda arkadaş listenizde yer alan kişilerin kullanıcı adları çıkacaktır. Buradan seçim yapabilirsiniz. Ancak şuan için tek bir seçim yapılabiliyor, ilerleyen zamanlarda çoklu seçime imkan tanıyacağız. Fakat o zamana değin, kullanıcı adlarının arasına virgül ve boşluk bırakarak 10 kişiye kadar mesaj gönderebilirsiniz. Örnek: simurganka, AdnanBilgen gibi

Üyelerimize duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber