Atalay Demirci, öğretmenlerle bir araya geldi

Ünlü stand-upçı Atalay Demirci, Aksaray'da yaklaşan öğretmenler günü öncesinde öğretmenlerle moral gösterisinde bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Atalay Demirci, öğretmenlerle bir araya geldi

Ünlü stand-upçı Atalay Demirci, Aksaray'da yaklaşan öğretmenler günü öncesinde öğretmenlerle moral gösterisinde bir araya geldi.

Aksaray Eğitimciler Derneği'nin düzenlediği program Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Protokol mensupları ve çok sayıda davetlinin katıldığı 2 saat süren gösteride, öğretmenler, Demirci'nin esprileri ile eğlenceli dakikalar yaşadı. Program sonrasında konuşan Atalay Demirci, çok keyifli dakikalar yaşadıklarını ifade etti. Öğretmenler için Aksaray'da olduklarını dile getiren Demirci, "Eğitim Gönüllüleri Derneğimiz sağ olsunlar buluşturdular, bayağı da kalabalıktı. Öğretmenler günü vesilesi ile dizayn edilmiş bir programdı. Çok keyifli idi. Seyirci çok iyiydi. Tempo hiç düşmedi. Tepkiler çok çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Batı'dan Doğu'ya giden öğretmenlerimiz var. Evini, ailesini bırakıp yurt dışına gidenler var. Allah herkese davasında öyle samimi olmayı, ihlaslı olmayı nasip etsin. Ancak böyle dua edebiliriz" dedi.

Aksaray Eğitimciler Derneği Başkanı Cemil Hüyük ise Muharrem ayı sebebiyle toplumun her kesiminden insanı bir araya getirdiklerine dikkat çekerek, "Milletlerin ruh ve karakterini şekillendirmede etkin rol oynayan öğretmenlerin bu işlevlerini yerine getirebilmesinde onların üretkenliğinin önemli bir etkisi vardır. Bu işlevini layıkıyla yerine getiren öğretmenler için; 'bütün bir toplum onların eseridir' denilebilir" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber