Tacizci Milli Eğitim Müdürü görevden alındı

''Cinsel istismar'' ve ''taciz'' iddiasıyla yargılandığı davada, 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Fatih Milli Eğitim Müdürü Çalışır, mahkeme kararıyla görevinden el çektirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 14:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Tacizci Milli Eğitim Müdürü görevden alındı

''Cinsel istismar'' ve ''taciz'' iddiasıyla yargılandığı davada, 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Fatih Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır, mahkeme kararıyla görevinden el çektirildi.

Konuya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Çalışır'ın İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nce görevinden el çektirildiğini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine öğretmen olarak atandığını ifade etti.

Yıldız, "Kendisi yaklaşık 10 gündür izindeydi. İznini keserek İl Müdürlüğü'ne gelen Çalışır, emeklilik dilekçesi verdi" dedi.

MORAL GECESİ

Cinsel istismar suçlamasıyla sekiz yıl ceza alan Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır için sevenleri ve meslektaşları tarafından moral gecesi düzenlendi. Öğretmenler Gününde düzenlenen gecede eşi ile birlikte pasta kesen Çalışır, "Arkamda dimdik duruşu nedeniyle eşime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber