Manisa'da Kumludere Caddesi değişiyor

Manisa Başkanı Cengiz Ergün, Kumludere Caddesi’nde devam eden proje çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2013 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa'da Kumludere Caddesi değişiyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla 11 Ekim tarihinde temeli atılan projeler arasında yer alan Kumludere Caddesi'ndeki düzenlemeler bölge halkı tarafından büyük beğeniyle takip ediliyor. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Bölge halkı ve esnafıyla da bir araya gelen Başkan Ergün, projenin tamamlanmamış olmasına rağmen çalışmaların caddeyi düzene soktuğu yönündeki vatandaşların olumlu görüşlerini aldı.

"PROJEDE YOK YOK"

Kumludere Caddesi projesi hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Ergün, "Bilindiği üzere mevcut alanın temelini MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin de teşrifleriyle düzenlediğimiz toplu temel atma töreninde atmıştık. Kumludere Caddesi'ni içeren Karaköy Kırmızı Köprü'den başlayıp, Aynı Ali Mahallesi'ne yani otogara kadarki güzergah üzerindeki çalışmalarımıza kısa süre içerisinde başladık. Şuanda devam eden çalışmalar içerisinde apartmanlarımız ve dükkanlarımızın yer aldığı güzergahtaki kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. Kaldırımlar üzerinde sadece aydınlatma direklerinin takılması işlemi kaldı. Dev çınar ağaçlarının yer aldığı orta güzergah üzerinde ise kaldırım ve bordür çalışmalarını sürdürüyoruz. Yıllardır atıl kalmış bu bölgede tarihi dokuyu koruyarak gerçekleşen çalışmalarımızda ayrıca otopark alanları da ayrılmış durumdadır. Düzenli otoparkı, yeşillendirmeleri, aydınlatmaları, oturma bankları, çocuk oyun gurupları ve fitness aletleriyle burayı bambaşka bir yaşam alanına dönüştürüyoruz. Ayrıca bir çok noktaya yaptığımız, büyük beğeni toplayan süs havuzlarından 13 adet süs ve 1 adet animasyonlu olmak üzere toplam 14 havuzu da projemiz dahilinde bu bölgeye yapacağız. Elbette Kumludere Caddesi üzerindeki sosyal alanı Sevgi Yolları diye nitelendirdiğimiz çalışmayla tamamlayacağız" dedi. Geçtiğimiz yıllarda güzergah üzerine yaptıkları muhtarlık binalarına da değinen Başkan Ergün, "İbrahim Çelebi Mahalle Muhtarlığı ve Kuyualan Mahalle Muhtarlığımız'ın yeni hizmet binaları da projeyi tamamlar durumdadır. Hem tarihi yapıyı koruduğumuz hem de modern çizgilerle donatmaya başladığımız projemizin Kumludere Caddesi'ne çok yakışacağına inanıyoruz" diye konuştu.

"BÖLGE HALKI VE ESNAF ÇALIŞMALARI MEMNUN"

İncelemeler esnasında Kumludere Caddesi'ndeki vatandaşların ve esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün, vatandaşlardan projeye yönelik olumlu görüşler aldı. Caddeye yıllardır beklenilen hizmeti getirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Başkan Ergün de kısa süre içerisinde bölgeyi hizmete açacaklarını müjdeledi. Güzergah üzerinde bulunan kahvehanenin çay davetini de geri çevirmeyen Başkan Ergün, kahvehanedeki vatandaşlarla selamlaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber