Gediz'de cep telefonlarına e-belediye hizmeti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, belediyenin geliştirdiği e-belediye hizmetleri Android veya İos işletim sistemine sahip cep telefonlarından alınabilecek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gediz'de cep telefonlarına e-belediye hizmeti

Gediz Belediyesi'nde, e-belediye sisteminde yapılan güncelleme ile borç sorgulama, emlak bildirimleri, kira kontratları, toplam ödemeler görülebiliyorken aynı sistemle öneri ve şikayetlerin de alınabilir hale geldiği bildirildi.

Yeni e-belediye hizmet sistemi hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, e-belediyecilik sistemi ile bir ilke imza atan Gediz Belediyesi'nin, Android veya İos işletim sistemine sahip cep telefonlarından yeni bir hizmeti daha sunmaya başladığını söyledi.

Teknolojinin gelişimiyle birlikte cep telefonlarının günlük hayatın her anında yerini aldığını, birçok işlemin cep telefonları ile yapılabilir hale geldiğini belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, bu gelişmeler paralelinde belediyenin de e-belediye sistemini geliştirerek vatandaşların işlerini kolaylaştırdığını ifade etti.

Başkan Saraoğlu, "e-belediye sistemimizde bir güncelleme yaparak Android ve İos işletim sistemine sahip cep telefonları ile sisteme giriş yapılabilmesi ve birçok konuda sorgulama, borç bilgisi, kira kontratları, çevre temizlik bildirimleri gibi konularda bilgi alınabilmesi kolaylığını halkımızın hizmetine sunduk.

Yine birçok belediye ve kuruma örnek olabilecek bu uygulama kolay kullanımı ve anlaşılır ara yüzleri ile halkımız tarafından benimsenecektir. Sisteme giriş yapabilmek için e-posta adresi sahibi olmak gerekmekte ve bir defaya mahsus olarak e-posta adresinden doğrulama yapılacaktır. T.C. kimlik numarası tanımı ile abone olunan tüm konularda bilgi alınabilmekte, öneri ve şikayetler iletilebilmektedir. Sisteme girildiğinde sistem kullanıcıyı yönlendirmekte ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Yine bir ilke imza atarak vatandaşlarımızın hizmetine sunan belediyemiz, çağımızın belediyecilik anlayışı ve vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda hizmet sunmaya devam edecektir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber